A văzut o femeie și un bărbat într-un lac și nu întelegea ce fac: el era gol până la brâu, ea plângea în hohote. A scos camera și a început să filmeze. Când a dat zoom și s-a uitat cu atenție a început să plângă! Video-uite ce căutau cei doi acolo.

Un clip impresionant despre oamenii care pun pe ceilalți înaintea lor și fac gesturi impresionante.

Loading...

Totul s-a întâmplat în Statele Unite, aici un turist a observat ceva ciudat în albia unui râu din New Jersey. O femeie și un bărbat erau în apă și se plimbau de-a lungul râului deși scăldatul era strict interzis în acel loc.

Turistul care i-a observat a scos camera și a început să filmeze, foarte captivat de ciudățenia situației. El a început să folosească la un moment dat și zoom-ul, astfel încât a putut vedea totul mai clar. Când a înțeles ce se petrece a fost atât de emoționat încât a început să plângă.

Loading...

Femeia a ajuns în apă în urma unui accident, ea se prăbușise în albia râului în care se aflau cei doi acum. Numele salvatorului ei este Jason Moss, el se afla prin zonă și i-a auzit disperatul strigăt după ajutor.

În momentul în care a înțeles ce se petrece, bărbatul a sărit în apă, riscându-și propria viață pentru a o salva. Totul s-a sfârșit cu bine: ambii sunt în siguranță, în afara oricărui pericol.

Jason este considerat, în urma filmării, un erou local! Iată cum s-a întâmplat totul.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.