Copilul-miracol al lumii! După ce s-a născut i-a apărut un text pe piele, dar când au văzut ce scria pe băiatul lor, părinții au început să plângă… Crezi așa ceva?

Minunea a avut loc în 2009, în Rusia (Dagestan, Cauzaz). Aici, sute de oameni au mers prin soarele arzătoar pentru a arunca o privire bebelușului de 9 luni, Ali Yakubov, cel care a uimit lumea atunci când, după ce s-a născut, i-au apărut pe piciorul drept câteva versuri din Coran.

Loading...

Copilul se pare că s-a năcut cu versurile „Fii recunoscător lui Allah” pe picior. Cuvintele sunt rozalii la culoare, și au câțiva centimetri, iar totul este scris în arabă. Jurnaliștii străini care au vizitat copilul au spus că au văzut o singură literă, după ce restul scrisului dispăruse, așa cum se pare că se întâmplă la câteva zile.

Peste 2.000 de pelerini vin zilnic pentru a vizita copilul cu ochi albaștri, a cărui casă din cărămidă roz a devenit un altar. Mama copilului, Madina, în vârstă de 26 de ani, a precizat: „Allah este mare și mi-a trimis un copil miraculos pentru ca oamenii noștri să fie în siguranță”.

Loading...

Deși aceste „Miracole” precum icoanele care plâng sunt des întâlnite în Creștinism, în Islamism ele sunt extrem de rar întâlnite. Scepticii spun că faptul că textul pare să se șteargă tot mai mult este dovada că totul este doar o farsă, între timp copilul uimește tot mai mulți oameni.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.